UFFE HOLM

Fjern favorit Tilføj som favorit
UFFE HOLM

Uffe Holm er stand-up komiker med et forrygende sceneshow, hvor der er fart over feltet. Med sin karakteristiske ligefremhed, barnlige undertone og frækhed gør han grin med sig selv, kendte og ukendte mennesker, som ofte befinder sig iblandt publikum.

Folk sidder spændt og venter på det næste - til tider chokerende og kontroversielle - udspil, så man kan få det næste grin.

Uffe Holm har allerede haft en meget varieret og travl karriere, som bl.a. indeholder Wipeout (Kanal 5), Stand-up.dk, Talegaver til Børn, Klovn, Hul i Hovedet (TV3+), The Voice og Pokerradio.dk (vært). Rækken af Uffe Holms shows bekræfter hans popularitet. Folk kan ikke få nok af at opleve ham, og han elsker selv at stå og underholde på en scene (The Uffe Holm Show 1, 2, 3, Flashback, Uffe Holm - Uforbederlig?).

Underholdning med Uffe Holm er lig med lynhurtige replikker, udnyttelse af et toneleje, der går på alle tangenter som en yo-yo, og sprælske bevægelser, der holder publikum fangen og sikrer alle en fantastisk morsom og uforglemmelig oplevelse.

Uffe Holm optræder til både firmafester, privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag og et godt grin.


Sådan booker du UFFE HOLM!

Ønsker du priser på UFFE HOLM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Uffe Holm er ledig, eller hvis du vil booke Uffe Holm med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR