THOMAS WIVEL

Fjern favorit Tilføj som favorit
THOMAS WIVEL

Thomas Wivel er en erfaren og dygtig stand-up komiker. Igennem årene har han været en inspiration for mange. Han har en tilsyneladende legende let måde at klovne og bevæge sig rundt på scenen på, mens han fortæller en lille historie med en skarp og ofte uventet pointe. Dygtige imitationer og lyde kan man også forvente, igen med morsomme drejninger.

Repertoiret er bredt, når Thomas Wivel kommer rundt omkring alt og alle lige fra Muhammedtegninger, Jesus, Diana Benneweis, motion, kolesterol, heste og håndværkere. Han er især kendt for sin medvirken i TV-programmer som Stand-up.dk, Talegaver til Børn, Gintberg - men Nok om Mig og Nu Forstår Jeg Ingenting.

Med Thomas Wivel er der fart over feltet hele vejen igennem showet, som både består af forberedt materiale, men i stor udstrækning også improviserede morsomme indslag. En førsteklasses, energisk og engageret komiker, der ikke ser så meget på uret, når alle har det sjovt sammen - altid god valuta for pengene.

Thomas Wivel optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.


Sådan booker du THOMAS WIVEL! 

Ønsker du priser på THOMAS WIVEL til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Thomas Wivel er ledig, eller hvis du vil booke Thomas Wivel med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR