Jacob Wilson

Fjern favorit Tilføj som favorit
Jacob Wilson

Jacob Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up komiker. Han er en fast del af komikerstaben på Comedy Zoo og har med stor succes optrådt på samtlige af landets store comedy klubber. Herudover har Jacob Wilson medvirket på DVDen Stand-up.dk sæson 4 og i TV-programmer som Comedy Fight Club og Stand-up.dk.

Kendetegn: Jacob indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Jacob er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret imiterede stemmer og fysisk kropssprog.

Jacob Wilsons talent kommer ikke kun til udtryk på scenen. Hver lørdag fra 9-12 kan du opleve ham levere knivskarp comedy, bidende ironi og 100% god weekendstemning som vært på Radio 100FMs populære live comedy show, Lørdagskartellet.

Bonus: Som stand-up komiker har Jacob haft sit eget one-man show på Comedy Zoo i december 2005 samt fungeret som konferencier, blandt andet på Skanderborg Festivalen. Jacob Wilson har arbejdet som comedy writer for Morgenhyrderne på Radio 100FM og er i øjeblikket tilknyttet redaktionen på radioprogrammet Farvel seng - jeg elsker dig.


Sådan booker du Jacob Wilson!

Ønsker du priser på Jacob Wilson til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jacob Wilson er ledig, eller hvis du vil booke Jacob Wilson med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR