Jesper Juhl

Fjern favorit Tilføj som favorit
Jesper Juhl

Jesper Juhl er en ung og dygtig komiker, der har stor succes både hos det erfarne og det helt nye stand-up publikum. Når Jesper går på scenen, er det altid de originale og finurlige betragtninger, der er i højsædet. Det har gjort, at Jesper hurtigt er blevet et respekteret navn i branchen.

Med fokus på humoristiske og let genkendelige observationer fra dagligdagen, er Jesper altid et sikkert kort at spille, når publikum skal grine. Hans jokes er ofte korte og knivskarpe, og dækker et stort antal emner lige fra global opvarmning og sponsorbørn til Jensens Bøfhus og pizzaer. Selve leveringen af den enkelte joke varierer meget, og kan både være underfundig, spørgende og rasende.


Lækker og vinder af talentpris

Jesper Juhl fik en 2. plads ved DM i år 2003 og kan i dag hente erfaring fra mere end 300 shows. Herudover har han arbejdet som tekstforfatter for "Morgenhyrderne" på Radio 100FM, på Jan Gintbergs one man show "Big Time Paranoia" og været sidekick på radioprogrammet "Wichmann, Gintberg & Partners" på TV 2 Radio.

Jesper Juhl blev belønnet for sit bidrag til dansk stand-up som vinder af “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Festival 2009, og han har på det seneste brilleret som både manuskriptforfatter og lækker medvirkende i TV2 Zulus sitcom “Kristian” med Christian Fuhlendorff i hovedrollen.


Sådan booker du Jesper Juhl?

Ønsker du priser på Jesper Juhl til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jesper Juhl er ledig, eller hvis du vil booke Jesper Juhl med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR