Mette Frobenius

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mette Frobenius

Mette Frobenius er sit eget livs direktør. Hun ved, hvad hun vil, og hun går direkte efter bolden. Mette Frobenius har gennemslagskraft på scenen og i sit liv.

Mette Frobenius er uddannet erhvervsjurist på Handelshøjskolen med speciale i presseetik, men har siden 1993 levet af at underholde. På få år har Mette Frobenius slået sit navn fast som etableret komiker med især tunge erhverskunder som speciale. Dem, der kræver skræddersyet, professionel underholdning.

Derudover har Mette Frobenius erfaring som skarp og underholdende konferencier, og så er hun fast skribent i Tidens Kvinder samt fitnessbladet "WO". I 1995 havde hun tjansen som opvarmer på "Husk lige Tandbørsten" og afløste også Mette Lisby som holdkaptajn på "Ugen der Gak". I `99 hed opgaverne "Gæt og Grimasser" og "To fag frem", begge på DR.


Succes med sit foredrag

Mette Frobenius har også succes med sit foredrag om kommunikation og personlig fremtræden. Her fortæller Mette Frobenius om sin lidt bratte indføring i komikkens verden, og hun kommer med gode og praktiske råd om, hvordan man trænger bedre igennem i en større forsamling.

Desuden er foredraget et kærligt spark bagi - en opfordring til engang imellem at vælge de veje, man ikke kender, men som bare ser spændende ud.

Desuden holder Frobenius foredrag om presseetik og mediernes udvikling i Danmark. Hvor langt rækker ytringsfriheden? Foredraget gennemgår den lovgivning, der eksisterer på området: Grundloven, Straffeloven, Medieansvarsloven og reglerne for Pressenævnet.

Desuden lægger foredraget - fulgt af en "tipskupon" med 13 spørgsmål - op til en diskussion om, hvor langt man kan gå i kampen om den gode historie eller afsløring.

Afsluttende ser Mette Frobenius på udviklingen inden for TV. Hvor stopper det løb, der startede med Robinson og Big Brother og som nu videreføres med Fristelsernes Ø. Er der ingen grænser for, hvad folk vil se - og hvad folk vil være deltagere i?

Og skal TV-stationerne bare blive ved med at bryde grænser, så længe der er seerere til det?Sådan booker du Mette Frobenius!

Ønsker du priser på Mette Frobenius til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mette Frobenius er ledig, eller hvis du vil booke Mette Frobenius med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.

    Foredrag: 1 x 60 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR