Mikkel Rask

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mikkel Rask

Mikkel Rask gjorde det klart for alle at hører til blandt Danmarks sjoveste komikere under hans optræden til DM i stand-up. Dommerne udtalte at det var de stærkeste kandidater gennem mange år, men der var ingen tvivl om vinderen, Mikkel Rask blev kåret som vinder af DM i stand-up 2015. 

Mikkel er kendt for sit originale, skarpe materiale, der især kredser om de absurde ting, vi alle kender fra hverdagen. Og helst dem, der foregår over bæltestedet! Kvaliteten af indholdet og hans intelligente levering afslører en vis begavelse, og Mikkel er faktisk også bachelor i litteraturhistorie. 

Mikkel begyndte hans komiker karriere tilbage i 2008, sidenhen er der blevet fyldt godt på hans imponerende renommé med optræden ved Zulu Comedy Galla i Operaen og stand-up.dk, ligesom han både har skrevet og medvirket i tv-programmer som Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad og Danish Dynamite. Derudover skriver han dagligt for den populære humorsiden HeltNormalt.dk. Komikerveteranen Thomas Hartmann har udtalt, at ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark”. Og der skal noget til for at imponere Hartmann! 

Man går med andre ord ikke galt i byen med Mikkel. Det er stand-up i en vanvittigt morsom potens, fordi han udover en fænomenal timing leverer substans med sjov på! Gå ikke glip af Mikkel Rask, som du måske allerede har grinet af uden at vide det.


Sådan booker du Mikkel Rask!

Ønsker du priser på Mikkel Rask til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mikkel Rask er ledig, eller hvis du vil booke Mikkel Rask med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR