Carsten Eskelund

Fjern favorit Tilføj som favorit
Carsten Eskelund

Carsten Eskelund er en af kometerne på den danske stand-up himmel. Karrieren startede i marts 2000, og siden har komikeren været fast vært på Kulcaféens fredagsshow "Stand-Up Comedy De Luxe". Desuden har Carsten Eskelund medvirket i TV2 Zulus række af komik-programmer, "Stand-up. dk".

Carsten Eskelund har bl. a. også markeret sig som tekstforfatter og redaktionsmedlem i programmet "Vangsøs vækning" på radiostationen The Voice, og Carsten Eskelund har grundlagt verdens bedste quizshow, "Den hvide lektie", sammen med sin gode ven og kollega MC. Endelig er Carsten Eskelund også grundlægger af 2001-støttearrangementet "Talegaver til bjørn".

På scenen er Carsten Eskelund en forrygende oplevelse. Han benytter sig gerne af sit improvisatoriske talent, og Carsten Eskelunds mange jokes bliver leveret med både selvsikkerhed og charme.


Sådan booker du CARSTEN ESKELUND!

Ønsker du priser på CARSTEN ESKELUND til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Carsten Eskelund er ledig, eller hvis du vil booke Carsten Eskelund med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR