LARS HJORTSHØJ

Fjern favorit Tilføj som favorit
LARS HJORTSHØJ

Lars Hjortshøj blev kåret til årets DM stand-up komiker i 1992, ikke mindst for sin fænomenale evne til at kunne opfange udskyldige publikumsbemærkninger med muligheder i, og derefter improvisere et underholdende modspil. Denne evne gør hans shows friske, originale, flydende og fuld af overraskelser. Du var måske så heldig at opleve hans kendte Lars Hjortshøj - i Virkeligheden?

Samtidig har Lars Hjortshøj vist sine evner som TV- og radiovært samt skuespiller. Listen over hans mangeartede roller indeholder f.eks. Klovn, Live Fra Bremen (TV2), Langt fra Las Vegas (TV2 Zulu), Casper og Mandrilaftalen, Ugen der Gak og Morgenhyrderne.

Lars Hjortshøj har også haft succes med at lægge stemme til animationsfigurer som f.eks. Bumle samt hittede ved deltagelsen i Børnehjælpsdagen.


Fortolkning af Messi

Ind imellem sine mange underholdningsjobs har Lars Hjortshøj været i udlandet, bl.a. USA og Indien, for at hente inspiration, så han har mange spændende oplevelser at trække på, når han går på scenen og nærmest fjoller sig på en egen, charmerende måde igennem et af sine populære shows.

Fodbold er nok et af hans specialer - hans veloplagte fortolkning af Messi er da uforlignelig. Men derudover har han kvikke replikker til alt andet lige fra parforhold til cykelhjelme også, så kvalitetsunderholdningen er i hus, hvis du booker Lars Hjortshøj til dit arrangement.

Lars Hjortshøj optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.


Sådan booker du LARS HJORTSHØJ!

Ønsker du priser på LARS HJORTSHØJ til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Lars Hjortshøj er ledig, eller hvis du vil booke Lars Hjortshøj med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR