SIMON TALBOT

Fjern favorit Tilføj som favorit
SIMON TALBOT

Simon Talbot

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’, ’Talle Alene i Verden’ og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, der bl.a. høstede 5 stjerner i BT.

Sidste år kunne man desuden følge Talbot i 10 afsnit på TV2 ZULU med sit ’Simon Talbots Sketch show’, og ikke nok med dét, så var han også nomineret til prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla  – der er ingen tvivl om, at Talbot er et stort talent med velfortjent succes på den danske comedyscene.
At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere.I efteråret sidste år drog Simon rundt i Danmark med sin ’Work In Progress Tour’, der fungerede som en slags indledende manøvre til 2017: Lige nu befinder han sig nemlig i USA, hvor han bruger tiden på at lade sig inspirere og snuse til den amerikanske standup-scene. Så nu forsøger han sig med stand-up på engelsk i det land, hvorfra han siden sin begyndelse i comedy, har fundet sin inspiration.

Sådan booker du SIMON TALBOT!

Ønsker du priser på SIMON TALBOT til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Simon Talbot er ledig, eller hvis du vil booke Simon Talbot med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR