Daniel Lill

Fjern favorit Tilføj som favorit
Daniel Lill

Vinder af Danish Open i Stand-up 2011. Samme år blev han fremhævet som et af danmarks nye comedy-håb og i 2014 indstillet til Talentprisen v. Zulu Comedy Galla.

Selvom han lyder som "en af de nye", er han bestemt en erfaren herre. Med næsten 10 år på bagen i den danske comedy branche, med et one man show i rygsækken og et mere på vej, er han en af de mest arbejdsomme komikere i branchen. 

I disse år har han levet af at levere knivskarp underholdning til firmaer, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og mange andre festligheder. Han leverer jokes skrevet direkte til arrangementet hvilket har gjort ham til en eftertragtet herre når der skal bookes underholdning. Med Daniel Lill får du en unik oplevelse målrettet din fest, med en af Danmark helt store "nye skud på stammen"


Sådan booker du Daniel Lill!

Ønsker du priser på Daniel Lill til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Daniel Lill er ledig, eller hvis du vil booke Daniel Lill med det samme

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR