Michael Schøt

Fjern favorit Tilføj som favorit
Michael Schøt

Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej. For eksempel anmeldte Ekstra Bladet i foråret 2009 tournéen "De Udvalgte" til 5 stjerner og skrev bl.a.: "Michael Schøt udleverede dansk politik så heftigt, at han må have flyttet stemmer i salen".
 
Tragedie + tid = comedy? Michael Schøt har i den grad øje for det morsomme i alvorlige emner. Mange af de temaer, Schøt berører, er normalt ikke lige til at gå til, men han formår at dreje dem, så humoren er tydelig for alle. Schøt reflekterer f.eks. over Mellemøsten og terrorisme, og de knivskarpe pointer rammer lige ned i det tomrum, som de ellers humorforladte begivenheder efterlader. Det er relevant og fantastisk morsomt. Det er underholdning i en klasse helt for sig, som absolut bør opleves!


"Vi slipper nok aldrig af med ham"

Siden stand-up debutten i 1999 har Michael Schøt lavet Stand-up.dk, optrådt på Langelandsfestivalen, Skanderborgfestivalen og Midtfynsfestivalen, og han har turneret landet rundt et utal af gange for FBI samt optrådt for et hav af firmaer.
 
Michael Schøt var en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” fra 2003, og han arbejdede som ghostwriter på P3 i `03 og `04. Desuden har både magasinet Chili og Nordisk Film nydt godt af Schøts skarpe pen. I `05 var han en af forfatterne bag ”Gintbergs Store Aften”.

Det skal også nævnes, at Michael Schøt var en af de 11 stand-up-komikere, der skrev en sjov godnathistorie til børnebogen ”Til dig fra os”.

Senest har hans markante pen fået bedste sendetid på TV2, hvor Schøt er medforfattter på “Live fra Bremen”.


Sådan booker du Michael Schøt!

Ønsker du priser på Michael Schøt til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Michael Schøt er ledig, eller hvis du vil booke Michael Schøt med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR