THOMAS HARTMANN

Fjern favorit Tilføj som favorit
THOMAS HARTMANN

Thomas Hartmann er en populær stand-up komiker og manuskriptforfatter. Han har talent for at spille på ord og gøre sig sarkastiske og knivskarpe iagttagelser af den hverdag, som vi alle kender. Han tilføjer intelligente, tørre, humoristiske og uventede drejninger og har en vis tendens til at sige tingene lige ud - ofte de ting på kanten, som andre kun tænker.

Du ved måske, at Thomas Hartmann var med til at skrive manuskripterne til Ugen der Gak, Året der Gak, Langt Fra Las Vegas og FC Lisby? Han har været morgenvært på The Voice radiostation. Thomas Hartmann vender alt lige fra mænd, kvinder, grimme børn til svin. Han holder publikums opmærksomhed fangen i sit edderkoppespind af sjove observationer fra hverdagen og sætter spørgsmålstegn ved de livsnære ting.


Udnytter sit imponerende ordforråd

Thomas Hartmann imponerer publikum med sit ordforråd og sin måde at udnytte det på - folk ligger flade af grin over hans kvikke replikker. Hvis du booker Thomas Hartmann til dit arrangement, får du en uforglemmelig og sjov oplevelse, stof til eftertanke, positivitet og godt humør med hjem.

Thomas Hartmann optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.


Sådan booker du THOMAS HARTMANN! 

Ønsker du priser på THOMAS HARTMANN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Thomas Hartmann er ledig, eller hvis du vil booke Thomas Hartmann med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR