John og Aage

Fjern favorit Tilføj som favorit
John og Aage

John & Aage hedder i virkeligheden Morten Lorentzen og Povl Erik Carstensen, men de har været mest kendt under deres dæknavne siden 1986, hvor de begyndte at lave underholdningsindslag til Kanal 2 i København.

Deres show udviklede sig snart til en parodi på fjernsyn for unge, og under titlen "UNG-TV" sendte de frem til 1988 en række mildt sagt skæve udsendelser. Samme år lærte hele Danmark John & Aages gakkede humor at kende i showet "Kaptajn Clarke og Co.", der blev sendt på TV2.

John & Aage har også skjult kamera-filmen "Huller i suppen" på samvittigheden, og den har siden fået kultagtig status. Filmen og videoudgivelsen af de gamle Kanal 2-sketches fik i 1992 TV3 til at gøre duoen til værter i programmet "Helt Hysterisk", der også bød på masser af skjult kamera-optagelser. Kort forinden havde duoen for første gang optrådt live og det med kæmpe succes. Det banede vejen for showet "En aften med John og Aage" (1992) på Rialto Teatret. Forestillingen spillede også for fulde huse på Saga.


Morsom, skæv og utraditionel

John & Aage udgav i 1993 CD`en "Danish Design" og tog så på Danmarksturné med Casper Christensen. Siden har de to jævnligt optrådt for deres mange begejstrede fans, og de markerede sig senest i år 2000 med deres TV-reklamer for Electric City, der var blandt årets sjoveste.

Skal underholdningen være morsom, skæv og utraditionel, så er John & Aage en sikker succes, både til firmafester, som konferenciers m.m.


Sådan booker du JOHN & AaGE!

Ønsker du priser på JOHN & AaGE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om John & Aage er ledig, eller hvis du vil booke John & Aage med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 45 min.
    HVOR: Hele Dk
    Medbringer eget lydanlæg

BOOKINGFORMULAR