CARSTEN BANG

Fjern favorit Tilføj som favorit
CARSTEN BANG

Selv om Carsten Bang ikke er typen, der stormer rundt på scenen, kan tingene alligevel komme til at gå rigtig stærkt. Carsten Bang betragter verden på sin egen underfundige og meget morsomme måde.

Samtidig skal man kunne grine af sig selv, når man overværer et Carsten Bang-show. Tag ikke fejl: Bag den rolige fremtoning lurer masser af hurtige improvisationer, der ikke giver højtråbende tilskuere mange chancer for at følge med.

I foråret 2002 medvirkede Carsten Bang i DR`s ugesatire, "Vindhætterne", hvor han bl. a. iført tophue med succes blandede sig i andres samtaler, og på TV2 Zulu kunne man i januar 2001 se Carsten Bang i serien "De 7 dødssynder". Udover at være med på manuskript-holdet spillede Carsten Bang fire roller og stod også for instruktionen. I efteråret `99 var Carsten Bang udsendt reporter og idémand bag de skæve og overrumplende indslag i DR1`s direkte fredagsprogram "Absolut Fredag".


Carsten Bang debuterede i december 1992

Carsten Bang debuterede som stand-up komiker i december 1992 og er dermed en af de mest erfarne i landet. I 1995 overførte Carsten Bang for første gang sin humor til tv, da han sammen med Thomas Wivel blev hyret til at lave satire på den nystartede station, ZTV. Efter talkshowet "Nu forstår jeg ingenting" fortsatte de to samt Jakob Pettersson med showet "Det` jo løgn", som hurtigt blev stationens mest populære udsendelse. Blandingen af absurd humor og satiriske sketches betegnes stadig af mange som landets bedste comedyshow. Sketches fra "Det` jo Løgn" er senere blevet genudsendt flere gange på TV3+.

I 2002 var Carsten Bang vært på P3`s "16-18 Show" samt på Strax, og i december måneds" Flæsk" på P3 var Carsten Bang en yderst utiltalende julemand. I foråret 2003 medvirkede han i DR2`s talkshow "Gintberg - Men nok om mig", ligesom han er med på turnéen Fem på Flugt.

Og når Carsten Bang er på scenen, leverer han et 100 % professionelt stand-up show. Carsten Bang kan optræde til alle former for arrangementer og har i øvrigt stor erfaring med firmafester. Virksomheder som Leo Burnett Danmark, Dansk Industri, Time System International, OBS!, Post Danmark, Grundfoss har ikke fortrudt, at de hyrede Carsten Bang til at levere underholdningen. Endvidere har Carsten Bang også stor erfaring med at optræde i rollen som konferencier.

Carsten Bang kan bookes til show på engelsk.


Sådan booker du CARSTEN BANG!

Ønsker du priser på CARSTEN BANG til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Carsten Bang er ledig, eller hvis du vil booke Carsten Bang med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR