Drummers

Fjern favorit Tilføj som favorit
Drummers

DRUMMERS giver publikum en unik oplevelse og har igennem deres erfaring udviklet lyd, lys og visuelle effekter, der giver publikum en helt unik oplevelse.

DRUMMERS har siden  starten  i 2000 spillet overalt i Danmark, og folkene i DRUMMERS har erfaring med med alle typer TV-shows,  et hav af store firmafester og festivaler overalt  i Danmark. DRUMMERS har spillet ved internationale shows verden over.

DRUMMERS giver det, som folk i Danmark og i resten af verdenen elsker: trommer, rytme og groove. Og  med det hele blandet med en energi og en glæde til trommespillet med musikalsk indgangsvinkel giver DRUMMERS publikum en unik oplevelse, som ikke ret mange andre gør!

DRUMMERS skræddersyer showet til hver enkelt lejlighed og har stor erfaring med specielt designet shows, så hvert enkelt show bliver passer til lige præcis jeres behov og ønsker, og der er intet, der ikke kan lade sig gøre.

Vi ønsker at give vores publikum en visuel og musikalsk uforglemmelig oplevelse, så glæd jer til at se DRUMMERS!

DRUMMERS er gruppen, der får alt til at ske for øjene af dig.
 
Manden bag Copenhagen Drummers, Brian Jensen, dannede  DRUMMERS med David Hildebrandt, da  de gik på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og fik opgaven fra R98 med  at lave musik og show til deres kampagne: "Kom ind i en god rytme".  

Siden dengang er der sket meget, og mange opgaver har være været igennem deres hænder. Alle typer shows er det blevet til, og enhver opgave bliver behandlet professionelt.

En lang række shows, reklamer og events

DRUMMERS er 12 år gammel koncept, og har lavet en lang række shows, reklamer og events , Toms Gajol reklame 2006, FCK-guldfest i Parken, Musik til Kræftens bekæmpelse kampagne 2011, Grundfoss Redwolf Event I Berlin 2012, Allers koncernfest i Forum, Topdanmark-fimafest i Forum, Tivoli Koncertsal Dronningens fødselsdags festforestilling 2010, Musik til åbning og afslutnings show af håndbolds kvinders EM i DK 2010, og netop fået den musikalske opgaven omkring  Kgl. Teaters opsætning af Robin Hood forår 2013.

Det egentlig store store gennembrud kom i 2010, da Drummers udviklede musik og show  for Copenhagen Drummers til Talent 2010, og folk for alvor  fik øjene op for trommer, og hvordan man kan  bruge trommer, effekter, lys lyd  og give folk en oplevelse der igennem.

DRUMMERS har udviklet og lavet mange typer shows på tv (X-Factor, Zulu Awards, Meastro, Tv2 Voice Dk´s største stemme). Udenfor TV har DRUMMERS  igennem tiden samarbejdet med de bedste trommeslager og eventfirmaer i Danmark og har derigennem opnået stor erfaring med at udvikle præcis den type show, som gør hver  enkel fest speciel.

Helt tæt på  til en scene med det helt store

Grundstammen er på 4 mand, men der bliver laves alle typer shows, fra 2-20 mand, eller hvor mange mand I nu vil have. Der er ingen begræsninger på det - kun fantasien sætter grænser!

DRUMMERS bruger  folk, der alle har erfaringer med de kunster, som de hver især har spillet og turneret med : Medina, Safri Duo, Nik & Jay, Svenstrup & Vendelboe, Laze, Eran DD, Pace, Christian Brøns og Lars Lilholt Band.

Der er ingen grænser for, hvilket type show DRUMMERS laver.  Det kan være lige fra en oplevelse helt tæt på der, hvor folk er, til en scene med det helt store lyd- og lys-setup. 

DRUMMERS levere altid nærværende shows, hvor livsglæde og spillelyst ikke kun foregår på scenen men også blandt publikum, og hvor lyd, lys og trommespillets facetter er i højsædet. Det giver publikum den bedste oplevelse for øjne og øre!

Sådan booker du Drummers?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad DRUMMERS koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om DRUMMERS er ledig, eller hvis du vil booke DRUMMERS med det samme.

BOOKINGFORMULAR

MEDIA

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 15 min.

    BESÆTNING: 4 - 20 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR