KLASSENS TYKKE DRENG

Fjern favorit Tilføj som favorit
KLASSENS TYKKE DRENG

Klassens Tykke Dreng består af de to entertainere Morten Brix og Lars Herlow, og de har siden 1998 turneret land og rige rundt med deres hyle morsomme og festlige shows, som de selv kalder for Croon & Comedy.

Croon & Comedy hentyder til blandingen af musik og stand-up, som er udgangspunktet for Klassens Tykke Dreng, og som har gjort de to herrer til nogle af de mest succesfulde entertainere i Danmark. Klassens Tykke Dreng har også turneret i udlandet, og er nogle af de få herhjemme, der også optræder på engelsk.

Musikalsk indeholder showet alt fra Elvis til Backstreet Boys krydret med uimodståelige, humoristiske indslag alt sammen på publikums præmisser, hvilket også betyder at publikummet altid bliver revet med. Klassens Tykke Dreng er uden tvivl både utraditionel og fantastisk på en og samme tid.

Klassens Tykke Dreng har desuden haft deres eget TV-show på DR tilbage i 2000, ligesom de også har optrådt i Hit med Sangen og Robinson Ekspeditionen.

På engelsk

Klassens Tykke Dreng er nogle af de få entertainere i Danmark der også kan lave showet på Engelsk, eller som et mix af Engelsk / Dansk. 

Der er også mulighed for at afholde showet på skandinavisk ( mix af Svensk, Dansk, og Norsk )

Sådan booker du KLASSENS TYKKE DRENG?

Ønsker du priser på KLASSENS TYKKE DRENG til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Klassens Tykke Dreng er ledig, eller hvis du vil booke Klassens Tykke Dreng med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR