Kalles World Tour

Fjern favorit Tilføj som favorit
Kalles World Tour

Ønsker du et virkelig sjovt indslag til dit arrangement, er Kalle Mathiesen et rigtig godt bud.
  
Kalle er en konservatorieuddannet trommeslager, der har skabt sig en utrolig karriere med sit one-man show Kalles World Tour. Ud fra devisen :”Der er musik i alt og alt er musik” underholder Kalle med balloner, boremaskiner, pivedyr og ridderhjelme. Kalle har spillet på gader og stræder overalt i Danmark og det meste af verden.


Det eneste du kan være sikker på ved Kalle Mathiesen er, at du ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle spiller også meget på bas til koncerten og bruger Loopstation, som er en form for sampler, der kan optage alle slags lyde. I 2013 blev han skandinavisk mester i Loopstation, og var desuden Lars Hjortshøjs musikalske sidekick i showet ”My Danish Collection”.
Kalle har lavet radio – Weekensax på Radio24/7, og han er kendt fra TV: So ein ding, Natholdet og Kalles Danmarks Tour på Ramasjang.

Sådan booker du Kalle Mathiesen?

Ønsker du priser på Kalle Mathiesen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Kalle Mathiesen er ledig, eller hvis du vil booke Kalle Mathiesen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR