Jan Svarrer

Fjern favorit Tilføj som favorit
Jan Svarrer

Entertainer, komiker og sangskriver - Jan Svarrer er sjov som dagen er lang, - og en af den slags originaler, man bare må opleve.

Med sin guitar og skæve sange om vat- og havenisser, desperadoer og ægte romantikere, angriber han tingene fra nye vinkler med så megen humor og selverkendelse, at ikke ét øje er tørt.

Hvem har før tænkt på, om dyr begår selvmord? Skænket kropsteater i trikot en alvorlig tanke? Set tilværelsen som ét langt askebæger? Hverdagens trængsler og undertrykte drømme sat på spidsen.

Hans humor er ligetil og kringlet

Jan Svarrers underfundige tekstunivers appelerer både til latter og eftertænksomhed. Musikken er jazzet med smag af blues og pop. Hans humor er både ligetil og kringlet, timingen eminent, og han er ikke til at sætte i bås.

Men skal man prøve, er det noget i retningen af, at troubadour møder komiker møder underspillet jysk ener.

Jan Svarrer turnerer jævnligt og optræder ellers til enhver fest, firma- eller foreningsarrangement, og kan humoristisk vende konkrete emner som stress, arbejdsglæde, ledelse og trivsel. Herudover underviser han i humor og kreativitet og i at se og bruge humoren i hverdagen. Jan Svarrer er også konferencier, tekstforfatter, cand.mag i dramaturgi og en tredjedel af komikertrioen Bramsen, Amstrup & Svarrer

Sådan booker du Jan Svarrer?

Ønsker du priser på Jan Svarrer til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jan Svarrer er ledig, eller hvis du vil booke Jan Svarrer med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 1-2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR