Bramsen, Amstrup & Svarrer

Fjern favorit Tilføj som favorit
Bramsen, Amstrup & Svarrer

Bramsen & Svarrer & Amstrup er en morsom og musikalsk trio, der tager udgangspunkt i et mix af komik og musik, og som er blevet et markant nyt navn indenfor dansk comedy. Trioen består af Jan Svarrer, Ole Bramsen og Henning Amstrup, som er kendt for De Nattergale og Østjysk Musikforsyning.

Et show med Bramsen & Svarrer & Amstrup er charmerende, gennemmusikalsk og originalt. Ja, og så morsomt, at ikke et øje er tørt.

I centrum for showet er de indbyrdes kontroverser med udgangspunkt i den selvfede og selvtilfredse frontfigur, der konstant bringes på glatis af sine joviale musikere, og som ikke så nemt lader sig imponere af hans indbildske facon. Hvad der i starten skulle have været et lille harmløst show, går derfor i stedet hen og udvikler sig til det rene kaos, hvor frontfiguren med alle midler forsøger at holde styr på en åbenlyst ukoncentreret kontrabassist, en komplet forvirret trommeslager og sit eget enorme ego.

Så glæd dig – det bliver sjovt!

Sådan booker du Bramsen, Svarrer & Amstrup!

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Bramsen & Svarrer & Amstrup koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Bramsen & Svarrer & Amstrup er ledig, eller hvis du vil booke Bramsen & Svarrer & Amstrup med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • REFERENCER

    Folketeatret (Store Scene) Hippodromen, Ålborg Teater Århus Musikhus, Spejlteltet Skanderborg Festival, Esbjerg Musikhus, DR2, Train, Kulturhuset Skanderborg, Jomfru AneTeatret, Torvehallerne, Fermaten, Teatret Svalegangen, Brundby Rockhotel, Sønderborghus Tuborg, Danmarks Radio, Brøndby IF, TDC, Jyske Bank, Jyllandsposten, ATP, Den Blå Avis, Fakta, Velux Bryggerigruppen, B.T. BUPL årskongres, Ernst and Young, Arla Foods, Sydbank, Carl Bro A/S TV2 Østjylland, Brattingborg Slot, Politikens Forlag, Siemens, DSB…

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 45/50 min.

    BESÆTNING: 3 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR