Søren Østergaard

Fjern favorit Tilføj som favorit
Søren Østergaard

Søren Østergaard folder sig ud på sin velkendte facon, hvor Sørens helt specielle, gakkede, skæve humor har en yderst fremtrædende plads. Samtidig banker Sørens hjerte for det poetiske - dog uden at humoren nogensinde forsvinder.

Søren Østergaard har gennem de seneste år markeret sig stærkt som én af landets bedste skuespillere, men det er ikke mindst på underholdningsfronten, at det brede publikum har fået et indgående kendskab til Sørens utroligt morsomme talent.

Shows som "Østergaard & Jensens Store Hundeshow", "Østergaard & Jensen i Sneen", "Cirkusrevyen", "Hatten Rundt" og ikke mindst "Zirkus Nemo" har gået sin sejrsgang i Danmark og cementeret Søren Østergaards position som én af landets absolut morsomste mænd.

Søren Østergaard kan bookes med sit soloshow til lukkede arrangementer, hvor han akkompagneres af pianisten Frank Bak.

Søren Østergaard kan desuden engageres som konferencier.

Sådan booker du Søren Østergaard?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Søren Østergaard koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Søren Østergaard er ledig, eller hvis du vil booke Søren Østergaard med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR