Drama Queen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Drama Queen

DQ / Peter Andersen blev for alvor landskendt, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2007 med sangen Drama Queen.

Peter startede sin sangkarriere i bandet Turn on Tina i 1997, med sin imponerende imitation af Tina Turner, og har med dette band givet utallige koncerter på festivaler i Danmark og udlandet.

Som DQ har han i 11 år lavet og produceret sit eget dragshow til store firmafester, internationale musikarrangementer og privatfester, og han har spillet fast for fulde huse i lidt over 10 år på Cafe Frederik i Esbjerg. Gennem årene har han optrådt med sit show i Danmark, Belgien, Holland, Norge, Sverige, England, Gran Canaria, Spanien, Italien, Finland, Estland, Irland, Tyskland, Frankrig, Thailand, Canada og Grønland.

De sidste 5 år har Peter også lavet revy og været fast skuespiller i Revyraketten, hvor han bl.a. har spillet sammen med Anne Herdorf, Ann Hjort, Ulla Jessen, Rasmus Krogsgaard, Jesper Søgaard, Kim Brandt, Randi Winter og Lars Arvad. Derudover har han også lavet revy på Hotel Østergaard, på Menstrup Kro og været med i RevyStriber i Strib.

Han har optrådt i diverse tv-shows – bl.a. Go’ morgen Danmark, Aftenshowet, Fredag i farver, Masterchef m.fl., og han er også en flittigt brugt konferencier/vært ved shows og events.

Peters show består af fremragende imitationer af så forskellige navne som Tina Turner, Sheer, Birthe Kjær og Lone Kellermann krydret med masser af gode jokes, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem, men som samtidig bliver leveret med en fantastisk timing og mimik.

Du bliver både imponeret over sangstemmen og ligheden og får helt sikkert ondt i grinemusklerne.

Sådan booker du Drama Queen!

Ønsker du priser på Drama Queen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Drama Queen er ledig, eller hvis du vil booke Drama Queen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR