PAPKASSESHOW

Fjern favorit Tilføj som favorit
PAPKASSESHOW

Papkasseshow, alias Morten og Kim, kommer på scenen med en guitar, en papkasse og en stribe populære sange hentet fra de sidste 30 års pop- og rockmusik - dog i nye, morsomme og meget opfindsomme udgaver. Duoen skyder med skarpt: jokes og rammende kommentarer fyres af i takt med, at lattertårerne triller ned ad kinderne på publikum. De er grove, de er sjove, og den perfekte feststemning og nærkontakt til publikum etableres hurtigt.

Papkasseshow er rutinerede og professionelle, hvilket er kommet efter over 10 år i underholdningsbranchen. Efter en begyndelse som gademusikanter er de nu med deres enestående musikalske program og som konferenciers fast inventar på mange populære festivaler, bl.a. Skanderborg, Langeland og Rock under Broen. Der er altid fart over feltet, hvor man finder de to veloplagte herrer.

På engelsk

Af Papkasseshows TV-optrædender kan nævnes Dansk Melodi Grandprix og diverse underholdningsprogrammer på TV2 og DR1. Papkasseshow har også udsendt plader, bl.a. en uforglemmelig version af Kender Du Det (Mona, Mona).

Papkasseshow tilpasser sig det aktuelle publikum og holder sig i konstant dialog med dem. De ved lige præcist, hvordan de skal forholde sig til publikum og få gang i lattermusklerne hver gang. Kim og Morten underholder fra 20 til 8.000 gæster, så hvert show er unikt. Ud over dansk er det også muligt at få Papkasseshow på engelsk.

Papkasseshow optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du PAPKASSESHOW?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Papkasseshow koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Papkasseshow er ledig, eller hvis du vil booke Papkasseshow med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR