KIM SJØGREN

Fjern favorit Tilføj som favorit
KIM SJØGREN

Kim Sjøgren er en fantastisk violinist, som er kendt for sin store musikalske alsidighed, der gør ham til en af Danmarks bedste af slagsen. Det manglede selvfølgelig også bare, når man som Kim Sjøgren begyndte at spille violin allerede som 3-årig, og bare 12 år gammel, blev Kim Sjøgren optaget på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgren er også entertainer, der kombinerer sit musikalske repertoire med humor og anekdoter, hvilket giver et unikt show i bedste Victor Borge stil. Repertoiret spænder vidt fra populære hits og evergreens over til folkemusik og jazz.

Et show med Kim Sjøgren er underholdning i høj klasse, hvad angår både det musikalske og det humoristiske. Foruden soloshows har Kim Sjøgren i sin karriere lavet shows med navne som Tommy Kenter og Thomas Mørk.

Kim Sjøgren optræder desuden med The Little Mermaids.

Hvordan du booker Kim Sjøgren!

Ønsker du priser på Kim Sjøgren  til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Kim Sjøgren er ledig, eller hvis du vil booke Kim Sjøgren med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40/45 min.

    BESÆTNING: 1 - 10 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR