FINN NØRBYGAARD

Fjern favorit Tilføj som favorit
FINN NØRBYGAARD

Finn Nørbygaard er et veletableret navn inden for underholdning. Han har henrykt publikummer i mange år og gør det stadig.

Fra en karriere som skolelærer skiftede Finn Nørbygaard i 80erne til at blive komiker, og han er nu også en spændende og underholdende foredragsholder, konferencier og i det hele taget en meget populær entertainer.

Ud af samarbejdet mellem Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard kom f.eks. udtrykket `JA-dak`. De to lavede også film om Jydekompagniet og TV-reklame for Tuborg Squash, og senest har de medvirket i actionfilmen Den Sidste Rejse.

Du husker måske også Finn og Jette Show, som han lavede sammen med Jette Torp? Finn Nørbygaard afslørede, at han faktisk ud over sin nøjagtige timing og andre underholdningstalenter har en god sangstemme, der bl.a. blev afsløret i Mig og Elvis, Musik og Fis og Biz.

Finn Nørbygaard bliver bedre med årene

Alderen og barske private oplevelser har modnet Finn Nørbygaard - man siger jo, alting ligesom vinen bliver bedre med årene, hvilket bestemt gælder for Finn. Han bruger nu bl.a. sine erfaringer som stof til fantastiske foredrag.

Finn Nørbygaard med pianist kan man ikke gå fejl af, hvis man vil have kvalitetsunderholdning, hvor der er islæt af både skuespil, komik og sang. Når Finn tager hul på showet, og hans jyske charme rigtigt skinner igennem, glemmer publikum tid og sted og lader sig rive med og får en uforglemmelig oplevelse. 

Finn Nørbygaard optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du FINN NØRBYGAARD?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Finn Nørbygaard koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Finn Nørbygaard er ledig, eller hvis du vil booke Finn Nørbygaard med det samme.


BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 1-2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR