Den Grimmeste Mand i Byen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Den Grimmeste Mand i Byen

Den Grimmeste Mand i Byen -

er et band – en rockkvartet bestående af 4 bedagede umodne mænd, som stadig tror på, at en koncert skal spilles, som om det gjaldt livet.
Et band hvor energien i helheden er det vigtigste. Et band der er garant for en glad og underholdende koncert.

Den Grimmeste Mand i Byen henter deres materiale fra fortiden og ikke den nærmeste fortid, men endnu længere tilbage, 40’erne, 50’erne, 60’erne, og 70’erne. De finder sange frem, som du troede du havde glemt, men her afleveret i udgaver up to date med fuld energi og tilsat en galskab ingen lige havde set komme.

Repertoiret spænder lige fra Poul Dissing klassikere, glemte John Mogensen hits over rock og pop nostalgi leveret med charme og publikums involvering.

En koncert med Den Grimmeste giver med garanti smil på læben, syng med virus og ikke mindst begejstring over en fantastisk historisk og musikalsk rejse gennem 4 årtier….
Musikerne har alle haft et langt liv på landevejene og flere af dem har en fortid eller nutid i Lars Lilholt Band, og er følgende:

Lars Charlie Mortensen – sang, guitar
Tommy Kejser – bas, mundharpe
Tom Bilde – sang, guitar
Lasse Jørgensen – sang, trommer

Sådan booker du DEN GRIMMESTE MAND I BYEN! 

Ønsker du priser på GRIMMESTE MAND I BYEN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Den Grimmeste Mand i Byen er ledig, eller hvis du vil booke Den Grimmeste Mand i Byen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR