Turn On Tina

Fjern favorit Tilføj som favorit
Turn On Tina

Turn On Tina er et yderst originalt og meget rutineret Tina Turner tribute band med Peter Andersen som Tina Turner. Det er et helt fantastisk og næsten ubeskriveligt show, der skal opleves, så slip dig løs og få dig en version af River Deep, Mountain High, som du ikke troede mulig i Mølleparken.

Peter Andersen debuterede som Tina Turner allerede i 1997 i bandet, som dengang kaldte sig Tina Turner Jam. Han synger sig ubesværet vej gennem Tina Turner klassikere i de originale tonelejer og bevæger sig og snakker som Tina Turner.

I 2000 sluttede Tina Turner karrieren med en omfattende verdensturne, som bragte hende til København, hvor 40.000 fans tog afsked med hende i Parken. Ved afterpartyet optrådte Tina Turner Jam, og rygtet siger, at verdensstjernen nikkede anerkendende. Så nok har Tina Turner sagt farvel, men med Turn on Tina, som bandet har heddet siden 2002, lever sangene og showet videre.

Sådan booker du Turn On Tina!

Ønsker du priser på Tina On Tina til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Turn On Tina er ledig, eller hvis du vil booke Turn On Tina med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR