A Rush Of Coldplay

Fjern favorit Tilføj som favorit
A Rush Of Coldplay

Europas bedste Coldplay Tribute. 

Med mere end 60 millioner solgte albums og hele 15 radiohits har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At lave et Coldplay tribute - band, kræver i den grad musikere der kan løfte opgaven. At skabe Coldplays udtryk kræver benhårdt arbejde. Derfor har det været vigtigt del, for A Rush Of Coldplay, at levere varen 110 % og overvinde publikum - for der bliver ikke gået på kompromis med lyden og det visuelle. 

Det danske tribute-band, A Rush of Coldplay 4 mands store besætning genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands så tæt som muligt. Så er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush Of Coldplay. 

De ligner dem, de har den og de leverer til fulde 

A Rush of Coldplay består af:

Thomas Sørensen: Vokal/Piano/Guitar

Steffen Smith: Guitar/Kor

Joel Andersen: Bas/Kor

Jeppe Schaumburg: Trommer


Sådan booker du A Rush Of Coldplay! 

Ønsker du priser på A Rush Of Coldplay til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om A Rush Of Coldplay er ledig, eller hvis du vil booke A Rush Of Coldplay med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REFERENCER

  Saga, Vejle
  Kulturhuset Elværket, Frederikssund
  Amager Bio
  Jelling Festival
  Fredericia Sommerrock
  Musik På Plænen, Asnæs
  Borchs Gård, Kolding
  Nibe Festival
  Ringsted Festival
  Helsingør Musikteater
  Borgerforeningen, Svendborg
  Det Bruunske Pakhus
  Realen Fanø

 • INFO

  VARIGHED: 2 x 45 el. 1 x 80 min.
  BESÆTNING: 4 pers.
  HVOR: Hele DK

GALLERI

BOOKINGFORMULAR