Thomas Helmig Jam

Fjern favorit Tilføj som favorit
Thomas Helmig Jam

Tag fem wuznip`er…… Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Og denne fascination ér essensen i Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier.

Disse fem fyre er vokset op med Helmig, siden hans første plade udkom i 1985 - på pladespilleren, i walk-man`en, til skolefesten. De har oplevet hans magi, lige siden de første gang serverede en kop the for kæresten, smed en Helmig-skive på pladespilleren og fumlende - men desværre forgæves - forsøgte at lirke BH`en op.

De har sidenhen oplevet Helmig til utallige koncerter rundt om i landet. Og alle disse oplevelser, efterhånden igennem 2 årtier, kulminerer i bandets fortolkninger af alle de Helmig-sange, de elsker og kan på rygraden - spillet med hjertet og med behørig respekt for originalen - med en intensitet, som kun kærlighed kan forklare.


Alle valgte til sidst passionen

Førhen slog de hver især deres folder i forskellige bands - men alle valgte til sidst passionen for Helmig`s musikalske kreationer - og Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier var født - og samtidig en garanti for en oplevelse af de fede.

På rekordtid har Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival,2001, 02 og 03 - Langelands Festivalen 2002 – 04 – 06 - 08 - TV2 Zulu - TV3 - Tivoli - Tobakken i Esbjerg...og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig`ske musik-univers

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt. 

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta`r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Golddigger, El Camino - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt, før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live...
...der er garanti for et smeltet isbjerg!

Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier er:

Michael Trier : Thomas Helmig
Jesper Steensbeck : Guitar
Henrik West : Bass
Tom Lindby: Trommer


Sådan booker du Thomas Helmig Jam!

Ønsker du priser på Thomas Helmig Jam til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Thomas Helmig Jam er ledig, eller hvis du vil booke Thomas Helmig Jam med det samme.

BOOKINGFORMULAR

MEDIA

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min.

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR