Dressed for Roxette

Fjern favorit Tilføj som favorit
Dressed for Roxette

ROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90`ere!

Nu tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse.

Du får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på "The Look" og "Dressed for Success" - fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen.

Så frem med hårbørsten – det musikalske niveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv topprofessionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow.

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde, Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti, og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog, og sørger for at du svæver derfra på en sky af fed 90`er-eufori.

Sådan booker du Dressed For Roxette!

Ønsker du priser på Dressed For Roxette til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Dressed For Roxette er ledig, eller hvis du vil booke Dressed For Roxette med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR