Den røde tråd

Fjern favorit Tilføj som favorit
Den røde tråd

Op igennem 1970’erne henvendte to af de største danske bands sig til hver derespublikum: 

Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien. 

Gasolin’ derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske, med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum. 

Typisk var man enten tilhænger af det ene eller det andet band og kunne derfor på opfordring blive bedt om at vælge. 

Den røde tråd præsenterer disse to største bestanddele af den danske sangskat i én og samme pakke: et Shu-bi-dua kopi show og et Kim Larsen kopi show. De to shows er en hyldest til hver deres kunstner og fremføres derfor som særskilte koncerter. 

Den røde tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene. 

Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie! 

Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti! Tænk bare på sange som: Hvalen Hvalborg, Midt om natten, Fed rock, Rabalderstræde, Vuffeli-Vov, Fru Sauterne, Står på en alpetop, Kvinde min, Sexchikane, Tarzan Mamma Mia, Stærk Tobak, Køb bananer, McArine, Hvis din far gi’r dig lov, Den røde tråd og Jutlandia. 


Shu-bi-dua eller Kim Larsen? Hvorfor vælge?

Gruppen består af følgende 5 medlemmer:
• Lasse Magnussen : vokal, mundharpe
• Andreas O’Carroll : guitar, kor
• Thomas Olesen : keyboards, kor
• Goran Bogicevic : bas, kor
• Morten Carøe : trommer

Når Den•røde•tråd er på plakaten, bliver fællessangen fra de bagerste tilskuere kun overdøvet af de forreste!


Sådan booker du DEN RØDE TRÅD!

Ønsker du priser på DEN RØDE TRÅD til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Den Røde Tråd er ledig, eller hvis du vil booke Den Røde Tråd med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min.
    BESÆTNING: 5 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR