Gasoline

Fjern favorit Tilføj som favorit
Gasoline

Succesen fortsætter…   Kvinder der spiller Gasolin!

I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen, for der bliver virkelig trykket til den - de leverer den fede fest.

Idéen til Gasoline blev født i december 2003, da Gasolin udgav The Black Box med samtlige albums. Frontfiguren, Line Münster-Swendsen, lyttede det hele igennem og tænkte "Jeg blev kvinde med Gasolin, min seksualitet blev grundlagt i Gasolin".

Da Line var 6 år, blev hendes store passion for Gasolin skabt. Sangene og teksterne printede sig dybt ind i Lines bevidsthed og har givet hende følelsen af virkelig at være ægte elsket og begæret som kvinde. Line drømte om at være samtlige kvinder i deres tekster, uanset hvor trange skæbner de end måtte lide.


Hvor skønne kvinder er

Så nu er Gasoline ude for at fyre op under, hvor skønne kvinder er!

Gasoline består udelukkende af fantastiske kvinder, og de vil sige Gasolin tak for de mange fede sange. Det gør de med en power og en kærlighed, som de selv har oplevet ved at høre Gasolin.

Gasoline består af fem rutinerede musikere:
Line Münster-Swendsen : Vokal
Lisbeth Rysgaard : Guitar & kor
Birgitte Bjørn : Lead guitar
Annette Bork : Bas

Ditte Brodde : Trommer


Sådan booker du GASOLINE!

Ønsker du priser på GASOLINE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Gasoline er ledig, eller hvis du vil booke Gasoline med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min.
    BESÆTNING: 5 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR