DIE HERREN

Fjern favorit Tilføj som favorit
DIE HERREN

Siger man U2, må man næsten også sige Die Herren, som nok er det førende kopiband med deres fantastiske fortolkninger af de kendte hits fra U2.

Die Herren har siden deres begyndelse i 1991 forfinet fremførelsen af deres udgaver af U2´s uforglemmelige rock hits som f.eks. With or Without You, Beautiful Day og Synday Bloody Sunday, og ingen kunne fortænke dig i at tro, at det var Bono selv, der stod på scenen.

Hvor meget bedre kan det blive?

Die Herren er som en magnet med en magisk evne til at trække publikum med sig ind i deres intense performance og forrygende sceneshow. Oplevelsen er unik, også selv om man ikke er U2-fan.

Hvor ofte kan man sammensætte sit eget musikprogram? Bare giv Die Herren en liste over U2-numre, som du vil have spillet til dit arrangement, så får du lige det, du vil have. Hvor meget bedre kan det blive?

Die Herren spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


Sådan booker du DIE HERREN!

Ønsker du priser på DIE HERREN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Die Herren er ledig, eller hvis du vil booke Die Herren med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 45 el. 1 x 90 min
    BESÆTNING: 4 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR