Grand Prix De Luxe

Fjern favorit Tilføj som favorit
Grand Prix De Luxe

Glimrende Grand Prix-show

Mens vi venter på, at det igen bliver Melodi Grand Prix-sæson, byder århusianske Grand Prix De Luxe på en nostalgisk tur gennem sangkonkurrencens historie.

Der var engang, hvor fjernsyn kun var Danmarks Radio, hvor benvarmere og rejehop var hot, og hvor det var stensikkert, at Kirsten Siggaard optrådte i Dansk Melodi Grand Prix med mellemrum. Tommy Seebach leverede gedigne ørehængere som »Krøller eller ej« og »Disco Tango«, Trine Dyrholm dansede i måneskin, og Birthe Kjær malede byen rød.

Hver generation har sine Grand Prix-sange. De fleste er dem er endda blevet til udødelige klassikere, som vi elsker at hade eller hader at elske. Og hvert forår, når det er Grand Prix-tid, tager Danmarks Radio os på rejse tilbage gennem de nostalgiske melodier.


Hvad stiller du så op resten af året?

Men hvad stiller de mange sultne Grand Prix-fans så op resten af året? Mens vi venter på, at det igen bliver Grand Prix-sæson, må man jo holde modet oppe på anden vis. Derfor byder show-orkesteret Grand Prix De Luxe publikum på en fantastisk rejse gennem dansk og international Grand Prix-historie. Grand Prix De Luxe er en hyldest til den danske Melodi Grand Prix-tradition, og de leverer et festligt og underholdende glimmershow med storladent arrangeret musik, stribevis af kendte hits, og masser af ’syng med-omkvæd.

Udødelige klassikere og rejehop

Grand Prix De Luxe disker op med Grand Prix-historiens største hits fra Mabel’s »Boom, Boom« til Jacob Svejstrups »Jeg tænder på dig«. Indimellem bliver der også budt på et par kendte internationale vindermelodier. Hvis du ønsker et frisk pust af kitsch, nostalgi og god musik, så mød op med dit Tommy Seebach-hår, dit ”rejehop” eller dit bedste Mylius-smil - der venter op der en stor oplevelse! Vi har alle engang sunget med på Grand Prixets sange - men nu er det igen blevet tilladt at indrømme det!


Sådan booker du Grand Prix De Luxe!

Ønsker du priser på Grand Prix De Luxe til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Grand Prix De Luxe er ledig, eller hvis du vil booke Grand Prix De Luxe med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REPERTOIRE

  Boom Boom
  Sku` du spør` fra no`en
  Disko Tango
  Hallo Hallo
  Vi danser rock og rul
  Danse i måneskin
  Vi maler byen rød
  Lige der hvor hjertet slår
  Syng med på tidens allerstørste kitsch-hits fra Melodi Grand Prix`s guldalder med bl.a: Kirsten og Søren Mabel Tommy Seebach Birthe Kjær Stig Rossen Brødrene Olsen
  Hør nye danske og internationale vindere som:
  Der står et billede af dig på mit bord
  Smuk som et stjerneskud
  Take me to your heaven

 • INFO

  VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.

  BESÆTNING: 8 pers.

  HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR