Robbie Williams Jam

Fjern favorit Tilføj som favorit
Robbie Williams Jam

Den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark - et meget flot pladesalg en lang stribe af hits, og årets koncert i Parken i juli 2003 - har gjort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde - vel nok det største jamband lige nu i Danmark!

Men dette skyldes absolut ikke kun ovenstående fakta - det er så sandelig også bandets egen fortjeneste.

Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter 300 koncerter siden da med fulde huse hver gang, må man sandelig sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger!

Med en sanger som Ditlev, og med nedenstående musikere med på scenen, kan man næsten ikke få et bedre og mere rutineret band.

Ikke alene synger Ditlev, så der absolut ikke er noget at tage fejl af, fantastisk - i denne sammenhæng kun et fattigt ord - men derudover har Ditlev også denne hér drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Robbie Williams Jam består af virkelig rutinerede drenge, der har spillet overalt - lige fra de store festivaler til alle landets klubber og spillesteder med bands som Momb, Ivan Pedersen, Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood, Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, EyeQ samt med en del af de populæreste jambands gennem tiden.

Robbie Williams Jam spiller naturligvis alle de store hits fra de 4 Robbie Williams plader - fra Angels over Millinium og Rock DJ til Feel og Come Undone.

Så er du til god iørefaldende pop/rock og til et show, der i allerhøjeste grad hører til i toppen af danske jambands, så skal du bare opleve Robbie Williams Jam!

Robbie Williams Jam er:
Ditlev Ulriksen: "Robbie Williams"
Thomas Andersson: Guitar & Vokal
Casper Poppe: Bas & Vokal
Kenni Jørgensen: Trommer & Vokal


Sådan booker du Robbie Williams Jam!

Ønsker du priser på Robbie Williams Jam til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Robbie Williams Jam er ledig, eller hvis du vil booke Robbie Williams Jam med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REPERTOIRE

  A PLACE TO CRASH
  ADVERTISING SPACE
  ANGELS
  BACK FOR GOOD
  BETTER MAN
  COME UNDONE
  CURSED
  ETERNITY
  FEEL
  HANDSOME MAN
  HAVE YOU MET MISS JONES
  HOT FUDGE
  IF IT`S HURTING YOU
  JESUS IN A CAMPERVAN
  KIDS
  LAZY DAYS
  LET LOVE BE YOUR ENERGY
  LET ME ENTERTAIN YOU
  LIFE THRU A LENS
  LOVELIGHT
  MAN MACHINE
  MILLENIUM
  MISUNDERSTOOD
  MONSOON
  NO REGRETS
  OLD BEFORE I DIE
  RADIO
  ROCK DJ
  SEXED UP
  SHE`S MADONNA
  SHE`S THE ONE
  SIN SIN SIN
  SINGING FOR THE LONELY
  SOMETHIN` STUPID
  SOMETHING BEAUTIFUL
  SPREAD YOUR WINGS
  STRONG
  SUPREME
  THE ROAD TO MANDALAY
  TRIPPING
  WE ARE THE CHAMPIONS
  WIN SOME LOOSE SOME

 • INFO

  VARIGHED: 2 x 50  min.

  BESÆTNING: 4 pers.

  HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR