High Voltage

Fjern favorit Tilføj som favorit
High Voltage

Motorvejen til Helvede står i flammer til tonerne af Highway to Hell og lyden fra Hell’s Bells-klokken der ringer til audiens hos rock kongerne fra AC/DC. High Voltage er Jeres guides på denne tur gennem fire årtiers ren rock og rul fra legenderne.

High Voltage leverer det absolut tætteste man kommer på en original AC/DC koncert med den obligatoriske skoleuniform på vores egen Angus, en enorm Hells Bell-klokke og den rigtige hæse vokal, som pryder Brian Johnsons danske klon. Der leveres et energisk sceneshow, som mange af landets små og større scener allerede har haft glæden af at opleve, men High Voltage stopper ikke der. Vi ønsker at overlevere budskabet og guide så mange mennesker som muligt gennem en aften iblandt de gamle klassikere, som Hells Bells, Thunderstruck, Highway To Hell og T.N.T. .

High Voltage består af en flok garvede unge fyre med masser af energi og liveerfaring. High Voltage er et rent rockshow, som kun AC/DC selv leverer det. Et show som får publikum til at længes efter mere!

High Voltage er:
Cliff Williams - Søren Aaen
Phill Rudd - Mikael Nielsen
Brian Johnson - Ole Sørensen
Angus Young - Søren Nautrup
Malcolm Young - Esben Frandsen

Sådan booker du HIGH VOLTAGE! 

Ønsker du priser på HIGH VOLTAGE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om High Voltage er ledig, eller hvis du vil booke High Voltage med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min.
    BESÆTNING: 5 pers.
    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR