Dizzy Mizz Lizzy Jam

Fjern favorit Tilføj som favorit
Dizzy Mizz Lizzy Jam

Et af danmarks bedste og mest populære rockbands gennem det seneste årti gengivet på mesterlig vis.

Waterline har specielt gennem de sidste par år med en række af stærke live performances markeret sig som et at de mest spillende og bedste rockbands på den danske jamscene, med en lang række koncerter i hele landet på de etablerede spillesteder og festivaller.

Waterline består af professionelle musikere, og sidste år var bandet igennem en udskiftning, hvor forsanger og guitarist Jon, fik selskab af bassisten og trommeslageren fra det hæderkronede danske metalband Invocator - en udskiftning, der efter sigende kun skulle have gjort bandet endnu bedre, end det i forvejen var.

Det er praktisk talt umuligt at høre forskel på kopi og original, når Waterline går på scenen, og de scenevante gutter giver den gas og skaber en stemning, så alle lever sig med i de populære numre som Waterline, Glory og Silverflame.

Waterline er: Jon From, guitar og sang - Carsten Mikkelsen, bas & Jakob Gundel, trommer.


Sådan booker du DIZZY MIZZ LIZZY JAM!

Ønsker du priser på DIZZY MIZZ LIZZY JAM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Dizzy Mizz Lizzy Jam er ledig, eller hvis du vil booke Dizzy Mizz Lizzy Jam med det samme.

BOOKINGFORMULAR