Bosse

Fjern favorit Tilføj som favorit
Bosse

Shu-bi duas trommeslager fortæller om sit dramatiske og turbulente liv. 

Medstifteren af Shu-bi-dua, Bosse Hall Christensen, tager afsæt i sin selvbiografi, ”Gokkelajser”, når han drager rundt og holder foredrag om sit usædvanlige og turbulente liv. 
Foruden at være trommeslager i det ikoniske band var Bosse også med sine sproglige indfald med til at sætte sit umiskendelige præg på det karakteristiske og finurlige tekstunivers på Shu-bi-dua’s syv første albums.

Selvfølgelig handler Bosses foredrag om Shu-bi-dua. Men det handler også om meget mere end sex, drugs og rock ’n’ roll. Bosse fortæller om sin dysfunktionelle barndom, sin mangeårige kamp mod alkoholisme, svigt af børnene, selvmordsforsøg, indlæggelse på den lukkede og afvænning. Om et overraskende comeback med etableringen af et af de mest succesrige reklamelydstudier i Danmark, villa og Porsche, tilbagefald i misbrug, konkurs og den endelige rip-off. Først da det når hertil sætter Bosse endegyldigt proppen i flasken, kommer ud i lyset og går caminoen tværs over Spanien hvor han finder sig selv og sin egen mening med livet. 

Ligesom i sin bog fortæller Bosse ærligt og tankevækkende om sit dramatiske liv. Her er ingen klynk eller selvmedlidenhed, snarere tværtimod! Bosse fortæller direkte fra hjertet, råt for usødet og med et befriende glimt i øjet.

Sådan booker du Bosse til foredrag?

Ønsker du priser på foredrag med Bosse til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Bosse er ledig, eller hvis du vil booke Bosse med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    Varighed: 2 x 1 time

BOOKINGFORMULAR