ANDERS STJERNHOLM

Fjern favorit Tilføj som favorit
ANDERS STJERNHOLM

Han er uddannet journalist – men også en øldrikkende drengerøv.

Han elsker intellektuelle pointer – men også jokes langt under bæltestedet.

Der er få vitser, ingen ordspil og overhovedet ingen bingotal. Det er først og fremmest ærligt.

Når Anders Stjernholm laver stand-up, er det oftest historiefortællende eller undrende på grænsen til det vrede og prædikende. Med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider Anders vrede ud af petitesser, mening ud af galskab og filosofi ud af branderter.

Anders kan være kompromisløs, holdningsfyldt og vred. Men han kan også være charmerende, lalleglad og dobbeltmoralsk af helvede til. Det bliver selvfølgelig tilpasset arrangementet.

Anders Stjernholm kan bookes til engelske shows. Han har optrådt på engelsk i Estland, Norge, Finland, Sverige og England de seneste par år.


Humoristisk ADHD foredrag

Anders Stjernholm er ambassadør for ADHD-foreningen, uddannet journalist og et etableret navn i dansk stand-up. Og så har han ADHD.

Den kombination har betydet, at han i flere år har holdt foredrag om ADHD-diagnosen. Han taler om sin vej gennem uddannelsessystemet, hans hverdag og en hel del filosoferen om diagnosens samfundsmæssige betydning. Og det hele bliver vendt i en stærk marinade af jokes og morsomheder. 

Anders var i foråret 2013 vært på en række DR2-programmer, der så kritisk på danskernes forbrug af piller – blandt andet mod ADHD. 

Med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider Anders holdninger, aha- og haha-oplevelser ud af ADHD-diagnosen, hans barndom og kritikerne.


Sådan booker du ANDERS STJERNHOLM!

Ønsker du priser på ANDERS STJERNHOLM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Anders Stjernholm er ledig, eller hvis du vil booke Anders Stjernholm med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.

    Foredrag 1 x 45 min. 
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR