Lars Storck

Fjern favorit Tilføj som favorit
Lars Storck

Den intelligente krop - Den glade krop - Kroppen som kommunikationsmiddel - Humor og begejstring. Perfekt som icebreaker til ethvert arrangement, fester, konferencer eller som et fokus på samarbejde og kommunikation.

Antal deltagere? Lars Storck har begejstret fra 4.000 til 30.000 mennesker på en gang…

Lars Storck har gennem sit arbejde som docent på Rytmisk Musikkonservatorium og gennem sin barndom i Afrika udviklet sit eget fag.

Rytmetræning

Man træner rytmesansen med kroppen og får derved fri passage uden om intellektet. Denne træning er efterhånden blevet omformuleret til brug for, hvor som helst en gruppe mennesker er samlet. For at øge glæden og begejstringen. For at mærke øjeblikkets magi, tilstedeværelse og kommunikationen med andre.

Trin, klap, stamp stemme og humor er udgangspunktet, men mulighederne er ubegrænsede. Alle mennesker har et latent behov for at udtrykke sig, og alle mennesker er musikalske.
Denne metode har ikke instrumentets tekniske barriere, og herved udfolder musikaliteten sig mere spontant og uden besvær.
Musik som deltagerkultur på alle niveauer.

Lars Storck er professionel musiker og spiller pt. med Zididada og trommegruppen Drums Across Rytmeludo. Et brætspil på gulvet, alle spillere har ansvar for at spillet lyder godt. Afrikansk cowboydans fra Island.

Dans en film. En ung Kenyaner, der er vild med John Wayne, kommer til Island i 1950 som udvekslingsstudent. Det går ikke stille for sig. 

Boede sammen med Pygmæer

Svensk pygmæsang
Stemmen er sjælens spejl. Stemmen som rytmeinstrument. Lars Storck har boet sammen med Pygmæer i Congo.

Økologisk musikcomputer
Det er populært at lave musik på computer. Her bruger vi mennesker til at skabe forskellige beats og laver en båndoptager af kød og blod.

Stomp
Vi bruger ting fra vores hverdag og baggården, spiller på dem og laver samtidig en lille historie, lære om rytmer og om at lytte til hinanden (perfekt til teambuilding).
Her arbejder Lars sammen med trommeslageren Hans Fagt, som i mange år har spillet med Kim Larsen.

Sådan booker du Lars Storck?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Lars Storck koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Lars Storck er ledig, eller hvis du vil booke Lars Storck med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • REFERENCER

    Kommentarer fra tilfredse kunder: Arrangementet var absolut mere end blot tilfredsstillende! Lars formåede at løfte energien - der var liv, latter og glæde. Lars levede fuldt ud op til forventningerne - det var en seance vi sent skal glemme. Er du gal hvor var han bare god,efter en hel dag med arbejde fik han bare folk op af stolene, så vi vende tilbage, jeg har allerede givet det videre til en anden i kommunen en Susan Pedersen. Et stort TAK Vi har kun positive tilbagemeldinger fra hele personale gruppen. Alle havde det herligt, og morede sig dejligt. I ledelsen er der ligeledes kun positivt at sige om vores aften og om Lars. Vi har været meget tilfredse. Vi havde et meget godt arrangement med Lars. I evalueringshæfterne fra vort kursusforløb er 98 % meget tilfredse. Lars leverede varen og han var super god, - og kollegaerne taler om ham endnu. Så jo han levede op til forventningerne. Det var bare en super god oplevelse. Og ja, Lars levede fuldt ud - og mere til - op til forventningerne. Det var en svær opgave han var på for folk var trætte. Det var lige hvad vi havde brug for. Top godt. Flere nævnte, at han kunne være god at bruge i andre sammenhænge ...... så nu må vi se :o) Jeg lover dig for at det (For Gud ved hvilken gang!!!) var en forsamling glade (og storsvedende) kursister der tog hjem på weekend - Kan den mand overhovedet underpræstere? Tak for din henvendelse - det var en fornøjelse Havde tænkt på at skrive til dig - men det tager lige lidt længere tid at komme sig oven på en fest end for nogle år siden... :-) Det var klart en positiv oplevelse - lige tilpas til en flok festglade/gale mennesker som os. Og vi har kun fået positiv respons fra deltagerne. Han sagde også selv, at han synes stemningen var god - folk var med på det hele!!! Kan og vil sagtens anbefale ham til andre.

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 60/90 min.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR