Mike Tramp - Foredrag

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mike Tramp - Foredrag

Musikalsk foredrag med Mike Tramp

Oplev en af dansk underholdnings mest farverige og viljefaste skæbner. 
Mike Tramp er sandsynligvis den eneste, der har optrådt i både Madison Square Garden og til Køge Byfest, har hilst på Jacques Chirac og drukket te med Ozzy Osbourne, lavet film med Tom Hanks og været æresmedlem af rideklubben i Stenløse. 

Allerede som 14-årig lander Vesterbro-drengen på forsiden af de danske popblade. Året efter forlader han skolen og bliver som sanger i gruppen Mabel landets største teenageidol. 17 år gammel vinder han Melodi Grand Prix med en sang, der skal forfølge ham resten af livet. I 1980´erne flygter han til USA, sælger millioner af plader med White Lion og optræder med nogle af rockens største navne. Her prøver Mike Tramp at leve et liv med Harley Davidson, penge og Stillehavsudsigt. I dag har han prøvet at miste det hele igen. 

Mike fortæller på en hyggelig og engageret måde om sit liv og oplevelser som rockstjerne krydret med humor og sange fra sit store musikkatalog.

Foredraget varer fra 60 min til 2 x 50 min. 

Sådan booker du Mike Tramp til foredrag?

Ønsker du priser på Mike Tramp til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mike Tramp er ledig, eller hvis du vil booke Mike Tramp med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR