ZIDIDADA

Fjern favorit Tilføj som favorit
ZIDIDADA

ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens.
Idag betragter mange ZIDIDADA som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.
Der er ikke mange rundt om i DK der ikke kan synge med på ”Zididada Day”,”Happy Fool”, “Prinsesse”,”Walking On Water”,”Rock My Boat” Osv….

ZIDIDADA har været i studiet og indspillet nye sange. Albummet er denne gang og for første på dansk. Drengene har efter singlen “Prinsesse” 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed.
Jimmy Bacoll udtaler: “Vi har aldrig rigtig følt os rustet til et udelukkende dansk album, men med hjælp udefra på lyrikken, mener vi klart vi har et par stærke bud på glad og ubekymret lige ud af posen ZIDIDADA sange”.  

Og som Bandet siger “Festen lever i publikum og på scenen, så selvfølgelig kommer den også ned i de nye sange ”.
           
Bandet er:
Lars Storck / Percussion
Jacob Krausmann / Piano og Mundharpe
Lars Maasbøl / Guitar
Bjørn Jönsson / Trommer
Anders Heidelback / Bas
Jimmy Bacoll / Vokal

Zididada spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


Sådan booker du ZIDIDADA!

Ønsker du priser på ZIDIDADA til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Zididada er ledig, eller hvis du vil booke Zididada med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR