Henning Stærk

Fjern favorit Tilføj som favorit
Henning Stærk

Siden debuten og den spæde start tilbage i 1960’erne har Henning Stærk været en fast bestanddel af den danske rockscene, og Henning Stærk er i dag en af dansk rocks mest kendte og respekterede sangere. Henning Stærks CV er efterhånden godt fyldt ud med blandt andet 2 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og langt over 3000 koncerter igennem en allerede lang og imponerende karriere.

Henning Stærk er en showman uden lige, og hans liveoptræden og musikalske repertoire er også grunden til, at publikum bliver ved med at valfarte til hans koncerter. For hvem andre kan egentlig svinge en mikrofon som Henning Stærk?

Rock n’ Roll er Henning Stærks ledestjerne, og hvem husker ikke sangene ”Fire”, ”Sweetheart” og ”Dreams to Remember”, som Henning Stærk alle har gjort til klassikere. Rutine fornægter sig aldrig, og Henning Stærk er altid garant for et show på allerhøjeste musikalske og underholdningsmæssige niveau.

På scenen bliver Henning Stærk backet op af sit faste liveband:

Mick Rasmussen : Guitar & vocal
Kristian Fogh : Keyboards & vocal
Janus Rau : Bas & vocal
Sune Bahr : Trommer & vocal


Sådan booker du Henning Stærk!

Ønsker du priser på Henning Stærk til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Henning Stærk er ledig, eller hvis du vil booke Henning Stærk med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR