Billy Cross

Fjern favorit Tilføj som favorit
Billy Cross

Billy Cross kom til verden i det herrens år 1946 i New York – byen der aldrig sover. Og ud fra Billy Cross’ imponerende karriere at bedømme er det heller ikke noget han er kommet sovende til. Tværtimod.

Allerede som ung mand i 1960’erne startede Billy Cross som musiker, men det var for samarbejdet med Bob Dylan og Meat Loaf, at Billy Cross for alvor slog sit navn fast. For inden var det også blevet til albums med store navne som Sha-Na-Na og Topaz. Sidst i 1970’erne gik turen til Danmark, hvor han siden har været bosat og været en kæmpe drivkraft på den danske musikscene både som musiker og bag mixerpulten.

Bag mixerpulten har Billy Cross medvirket som producer for store danske navne som Lars Lilholt, CV Jørgensen, Søs Fenger og mange flere.

Det er dog bag guitaren, at Billy Cross er bedst kendt, hvor han på livescenen henrykker publikum med sit gudsbenåede guitartalent inspireret af blues og ikke mindst god, gammeldags rock n’ roll. Billy Cross’ amerikanske påvirkning er ikke til at tage fejl af, når han bliver sluppet løs på scenen.

Billy Cross’ repertoire består både af egne sange samt klassiske rocksange fra ”over there”.

Billy Cross turnerer med følgende besætning:

Trommer : Henrik Askou
Keyboards : Michael Sunding
Bas : Flemming Ostermann 
Guitar og sang : Billy Cross


Sådan booker du Billy Cross!

Ønsker du priser på Billy Cross til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Billy Cross er ledig, eller hvis du vil booke Billy Cross med det samme.

 

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: efter aftale

    BESÆTNING: 4 pers.

    HVOR: Hele Dk


GALLERI

BOOKINGFORMULAR