Stand-up

Her kan du booke Standup Comedy, der er et sjovt indslag til firmafesten eller andre festlige arrangementer over hele Danmark.

Standup er humor af højeste karat, og da improvision er en stor del af showet, kender du aldrig på forhånd de fanstastike men nogle gange elementære situationer, de kan få dig til at grine af. Standup-komikerne er nemlig fantastiske til at se verden med en sjov og anderledes indgangsvinkel, og de kan sætte lattermusklerne i gang hos gæsterne i ethvert selskab og til ethvert arrangement.

Hvad er historien om Standup?

Standup, som det kendes idag, opstod i USA i 1970'erne. Nogle vil måske mene, at Dirch Passer var Danmark første standup-komiker, men hvad var Dirch ikke? Revyerne var altdominerende indenfor dansk komik, men da de store danske navne som Dirch døde i 1980'erne, blev der plads til andre former for komik.

I Danmark kom de første standup-komikere derfor først på scenen i 1980'erne i København. Det blev hurtigt populært, og det udviklede sig forrygende hen over 1990'er. Da TV begyndte at finde interesse for genren, steg skaren af det begejstret publikum voldsomt, fordi det nu nåede ud til alle kroge af Danmark lige fra Gudhjem på Bornholm til Langthjem i Vendsyssel.

Danmarksmesterskaber i standup

1992 blev året, hvor man begyndte at afholde danmarksmesterskaber i standup, og Lars Hjortshøj blev kåret som den første vinder. Der gik en del år uden mesterskaber, men showet blev genoplivet, og der kåres nu en ny danmarksmester i standup hvert andet år. Efterfølgende har navne som Jonatan Spang og Elias Ehlers vundet den fornemme titel.

Idag foregår standup ikke kun på scenen eller vises i TV, idet internettet også her giver adgang til standuppernes underholdning her og nu. Da der jo aldrig er to standupshows, som er ens, har du dog aldrig tidligere set det, som de underholder dig med.

Alle er professionelle til fingerspidserne

I bund og grund var tanken bag standup fra starten af, at det som oftest var amatørunderholdning, men sådan er det bestemt ikke længere.

De nuværende standuppere, som du kan booke gennem Bookinghuset, er alle professionelle til fingerspidserne. De leverer varen fuldt ud, uanset om de står ved et by- eller firma-arrangement eller -event i Christiansfeld eller i Frederiksværk.

Når du vil vide mere om Standup

Hos Bookinghuset finder du alt fra alle de kendte navne indenfor standup til de unge standup-komikere, der er på vej mod berømmelsen. Blandt de mest kendte navne indenfor standup comedy er: Jan Gintberg, Uffe Holm, Rune Klan, Lars Hjortshøj, Frank Hvam og Amin Jensen, mens navne som Morten Sørensen, Rasmus Olsen og Ruben Søltoft er blandt de unge navne indenfor standup, som er på vej til at blive lige så berømte.

Klik på menuen til venstre under stand-up, hvis du vil læse mere om de enkelte standup-komikere. Vælg standup comedy, når din fest eller dit arrangement skal udvikle sig til en sjov aften.

Hos Bookinghuset finder du ikke kun standup comedy. Det er muligt at booke alle former for musik og underholdning, så skal I arrangere en firmafest eller andet arrangement, så kontakt os, og vi hjælper med at sammensætte dagens program.

Du kan få oplysninger om priser og muligheder ved at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vender tilbage med priser på vores standuppere.

Ring altid først til Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil booke en standup-komiker.

BOOKINGFORMULAR