MARTIN BRYGMANN

Fjern favorit Tilføj som favorit
MARTIN BRYGMANN

Martin Brygmann er en folkekær komiker, musiker, skuespiller og komponist. Det er i årenes løb blevet til musik til både TV-serier og film, bl.a. En Kort En Lang og Vent På Mig samt i julesammenhæng TV2-julekalenderne Jesus & Josefine og Jul i Valhal, og som en naturlig overgang fortsatte han med at producere soundtrack til Guldhornene. Desuden har han lagt stemme til Brug Dit Hjerte Som Telefon i Hannibal og Jerry-filmen.

Martin Brygmann bliver af de fleste forbundet med komediegrupper som Det Brune Punktum og Lex & Klatten. Som trommeslager har han medvirket i Love Shop, Lars H.U.G. og Naïve. Han er også kendt i børne- og ungdoms-TV-sammenhænge.

Opfindsomhed er ingen mangelvare hos Martin Brygmann. Hans seneste udspil er De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet, som nok bedst beskrives som en kombination af musical, comedy og one-man show. Ingen tvivl om, at Martin Brygmann med sit skæve smil og glimt i øjet er et musikalsk multi-talent med sin humor, poesi og skøre indfald.

Kort sagt: Martin Brygmann skal opleves, så mon ikke en af følgende muligheder frister:

Vælg blandt følgende muligheder

- Musikalsk underholding - et show med medvirken af sanger og multimusiker Kim Wagner

- Comedy-indslag med Todd - med den australske all-round kunstner, som mest er kendt fra Zulu Comedy Award show, TV og YouTube med De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet (20-25 minutter)

- Musikalsk foredrag med kreativitet i fokus (45-60 minutter)

- Konferencier - når der arrangeres større præsentationer, firmafester, festivaler og lignende. Du og Martin Brygmann sammensætter programmet, og Martin bidrager med indslag og optræder med musik

Martin Brygmann optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du MARTIN BRYGMANN?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Martin Brygmann koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Martin Brygmann er ledig, eller hvis du vil booke Martin Brygmann med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 25/60 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR