Shows og underholdning

Shows og underholdning af diverse skuespillere eller entertainere er et sjovt indslag til firmafesten eller andre festlige arrangementer.
Bookinghuset formidler shows og underholdning med landets kendteste skuespillere og entertainere til arrangementer over hele Danmark. Blandt de mest kendte navne indenfor shows er: Amin Jensen, Kim Sjøgren, Finn Nørbygaard, Søren Pilmark, mens f.eks. Bramsen & Svarrer er blandt de nyere navne indenfor underholdning, som er på vej frem.

Shows og underholdning med landets kendteste skuespillere og entertainere er underholdning af højeste karat. Vi tilbyder shows og underholdning med skuespillere og entertainere, der med garanti kan sætte lattermusklerne i gang hos gæsterne i ethvert selskab.

Hvad er historien bag Shows?

Ordet Show stammer fra engelsk, hvad de fleste mennesker jo godt ved eller let kan regne ud. Når man slår ordet op i f.eks. Macmillan Dictionary, får man bl.a. følgende mulige betydninger:
- en performance, og især på et teater
- et fjernsyns- eller radioprogram
- en hvilken som helst type begivenhed
- noget, som du gør for at få folk til at forstå, hvad dine meninger er, eller hvad dine intensioner er.

Noget, der adskiller sig fra mængden

Da Britney Spears vinder en MTV Music Award i 2008, udtaler hun, at "MTV Videoawards er det cooleste show, da det har mest kant". I modsætning til den menneskelige egenskab at være firkantet, som betyder noget negativt, betyder "kant" i forbindelse med shows og underholdning noget positivt, noget med substans i, og noget der adskiller sig fra mængden. Og det er lige netop, hvad mange af de udøvende show-kunstnere gør i Danmark idag.

Ofte henvender et show sig til publikum gennem flere forskellige genrer, der bryder ind i hinanden, og som definitionen af ordet viser, er det ofte altomfavnende.

Det kan f.eks. være dans, jokes, musik og fortællinger på en lang snor af begivenheder, som nogle gange er 100% planlagt, men som andre gange pludselig improviseres, når muligheden opstår alt efter omstændighederne og publikum.

Afstanden mellem scenekanten og bordkanten

Nogle shows er velegnet til det intime selskab med en humørfyldt performance, som nærmer sig ren hygge og samværd, og hvor scenekanten og bordkanten læner sig op ad hinanden. Andre shows er store og udstyrsrige og kræver derfor et større publikum og større plads.

Hvis du leder efter et godt show til at underholde ved en fest eller et andet arrangement, vil Bookinghuset altid være behjælpelig med at finde det rette show, som passer til netop dit arrangement.

Når du vil vide mere om shows og underholdning

Klik på menuen til venstre under shows, hvis du vil læse mere om de enkelte Shows. Vælg Shows, hvis du leder efter et godt show til en sjov aften.

Hos Bookinghuset finder du ikke kun Shows og underholdning. Det er muligt at booke alle former for musik og underholdning, så skal I arrangere en firmafest eller andet arrangement, så kontakt os, og vi hjælper med at sammensætte dagens program.

Du kan få oplysninger om priser og muligheder ved at ringe eller sende en mail til Bookinghuset, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vender tilbage med priser på vores show-kunstnere.

Ring altid først til Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil booke et godt og underholdende show.

BOOKINGFORMULAR