Tommy Kenter

Fjern favorit Tilføj som favorit
Tommy Kenter

Alle kender og elsker Tommy Kenter. Det skyldes to ting: Dels er Tommy Kenter en gudsbenådet skuespiller og entertainer, dels besidder Tommy Kenter en sjælden blanding af folkelighed og virtuositet. Og det er måske derfor, at det altid ender med succes, når Tommy Kenter navn er på rollelisten.

Tommy Kenter har gennem tiden også skabt et væld af herlige figurer. Tænk bare på fru Christof, som udødeliggjorde sammen med Per Pallesen i "Dansk Naturgas". Og så er der jo den komplet utålelige Rudy S. Kleutzner, som vi jo alle sammen elsker.

Også i den helt modsatte grøft - i visetraditionen - har Tommy Kenter mange strenge at spille på. Således var der - selvfølgelig - dømt succes, da Tommy Kenter i en hel TV-udsendelse sang en række Oswald Helmuth-viser. Ved samme lejlighed viste Tommy Kenter også sit store talent for at spille en rolle til fuldkommenhed.

Sådan booker du Tommy Kenter?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Tommy Kenter koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Tommy Kenter er ledig, eller hvis du vil booke Tommy Kenter med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 1-2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR