Steen `Nalle` Nielsen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Steen `Nalle` Nielsen

Husker du filmen "Falling Down", hvor Michael Douglas spiller manden, der får nok af det hele og går amok i Los Angeles` gader? Den restriktive danske våbenlovgivning forhindrede Steen "Nalle" Nielsen i at gøre det samme, men det er nu ikke noget, man bør begræde, for i mangel af automatvåben valgte han mikrofonen som sit våben mod hverdagens irritationsmomenter. Resultatet er knap så dødbringende, men meget, meget morsomt.

Ingen kan vide sig sikker; børn, unge, gamle og sågar hundehvalpe har gennem tiderne befundet sig i Nallens komiske kikkertsigte, men hans skånselsløshed opvejes i rigt mål af den fejlfri timing og sproglige elegance, hvormed han serverer sine jokes. Steen "Nalle" Nielsen debuterede på Comedy ZOO den 1.maj 2002 og vandt DM i stand-up blot et halvt år senere.

Siden har Steen "Nalle" Nielsens hårde, men skarpe jokes været at finde på 4 klubtours samt en lang række firmajobs og ikke mindst hans one-man show "Hard Rock Nalleluja!" i sommeren 2008. Han har desuden medvirket i bl.a. "De Nøgne", "Stand-up.dk", "Hvor Fanden er Herning?" samt "Comedy Fight Club", som han vandt i 2007.

Hvis du søger en komiker, der kan levere hård, men intelligent humor uden platheder, er Nallen det oplagte valg.


Sådan booker du STEEN "NALLE" NIELSEN! 

Ønsker du priser på STEEN "NALLE" NIELSEN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Steen "Nalle" Nielsen er ledig, eller hvis du vil booke Steen "Nalle" Nielsen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR