Sebastian og Chapper

Fjern favorit Tilføj som favorit
Sebastian og Chapper

[h2=- Og det sygeligt seje cirkus show! ]

Sebastian og Chapper er kendte navne i enhver børnefamilie. Igennem en årrække har de hver især leveret nogle af de bedste tv-programmer for børn. Nu har de endelig forenet kræfterne i deres "sygeligt seje cirkus show". Showet er intet mindre end et mesterværk indenfor dansk børne/familieunderholdning. Både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin, når de to herrer går i gang med deres fabelagtige blanding af musik, dans, trylleri og komik.

Chapper tryllebinder alle børn med sin sublime beatbox-skole og Sebastian sørger med forbilledligt overblik for, at intet er overladt til tilfældighederne, når kombinationen af børn, komik og levende dyr på charmerende vis "løber løbsk".

De to musikalske ungersvende leverer en forrygende forestilling og beviser igennem hele showet, at de udgør den absolutte elite indenfor børneunderholdningens svære kunst.Der er med andre ord garanti for fantastisk underholdning og ømme lattermuskler i Sebastian og Chappers sygeligt seje cirkus show!

Hvordan du booker Sebastian og Chappers?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Sebastian og Chappers koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Sebastian og Chappers er ledig, eller hvis du vil booke Sebastian og Chappers med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR