Partymaskinen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Partymaskinen

Der er ingen undskyldning for ikke at komme på dansegulvet, når Partymaskinen går i gang. De fire konservatorieuddannede musikere spiller og synger fantastisk, og frem for alt trykker de den af på scenen! Så her er dansemusikken ikke bare en behagelig lydkulisse, nej - orkesteret sørger virkelig for at musikken kommer ud over scenekanten og går i fødderne på publikum.

Repertoiret består af både nutidige og ældre hits, et medley af musikalske højdepunkter fra de sidste 3 årtier. Der er helt sikkert noget for enhver smag!

Partymaskinen består af professionelle og rutinerede musikere, der har spillet i utallige sammenhænge. Bl.a. med: Lis Sørensen, Anders Blichfeldt, Festmaskinen, Annette Heick m.fl.

Partymaskinen består af:
Guitar/vokal : Rasmus Hedeboe
Keyboard/vokal : Anders Rose
Bas/vokal : Henrik Pedersen
Trommer : Jacob Mygind

Derudover kan Partymaskinen udvides med saxofon, 2 korpiger (7 mands band) og yderligere med en hornsektion (9 mands band).

Partymaskinen leverer gerne musik under middagen.


Sådan booker du PARTYMASKINEN!

Ønsker du priser på PARTYMASKINEN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Partymaskinen er ledig, eller hvis du vil booke Partymaskinen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: op til 7 x 45 min. 

    BESÆTNING: 4-9 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR